Web design si web development

Web Development si web design

Pagina web este cartea de vizita a companiei tale in mediul online, deci si aceasta trebuie sa fie impecabila, sa respecte manualul de brand si strategia de brand, dar in acelasi timp sa se ridice la standardele web, sa fie sigur si sa se incarce rapid.

Un site dezvoltat de noi va fi pregatit pentru a fi optimizat SEO, va avea un sistem de administrare a continutului astfel incat daca vei avea nevoie sa shimbi anumite informatii sa o poti face cu usurinta.

Un aspect important de mentionat este faptul ca site-urile pe care le dezvoltam sunt responsive, adica se vor afisa corespunzator atat pe un computer, dar si pe dispozitive mobile (tableta sau telefon).

In functie de nevoile fiecarui beneficiar, site-ul va avea diferite functionalitati (nu doar cele enumerate):

  • Cos de cumparaturi
  • Harta google integrata
  • Galerie de imagini
  • Formulare de contact
  • Formulare de cerere oferta/comanda
  • Calculatoare de pret
  • Interfata de autentificare pentru clienti
  • Abonare la newsletter

De la aspectul vizual, la texte si pana la codul care sta in spatele fiecarei pagini dezvoltate de noi, ne asiguram ca sunt folosite procedee conform standardelor si verificam fiecare aspect inainte de predarea catre beneficiar.

De la aspectul vizual, la texte si pana la codul care sta in spatele fiecarei pagini dezvoltate de noi, ne asiguram ca sunt folosite procedee conform standardelor si verificam fiecare aspect inainte de predarea catre beneficiar.

Dezvoltam site-uri de prezentare in care sunt descrise serviciile sau produsele pe care o companie le ofera dar si site-uri cu functinalitati complexe: shop-uri online, platforme de social media, forumuri, platforme de publicitate, etc.

Site de prezentare
Un site de prezentare poate fi un site cu pagini multiple sau un landing page(un site cu o singura pagina) care cuprinde informatii generale ale afacerii si ale servicilor pe care le oferi.

Pagini multiple
Site-ul de prezentare cu pagini multiple are integrate functionalitati precum: harta google, formular de contact, galerie foto, sistem de administrare continut. In functie de structura continutului, numarul de pagini poate sa difere.

Landing page/ O singura pagina
Un landing page este un site care integreaza mai multe informatii intr-o singura pagina. Aceste pagini pot avea si un meniu care va directiona rapid utilizatorul spre diferite sectiuni (mai sus sau mai jos) in aceeasi pagina.

Facelift Design
Acest serviciu se adreseaza celor care detin deja un site care este invechit si doresc sa schimbe anumite aspecte. In functie de platforma pe care este dezvoltat vechiul website (Drupal, WordPress, Joomla, etc), putem sa facem o analiza si sa iti oferim o solutie viabila pentru a da un nou aer site-ului tau.

web-development-arad

Tel: 0747962565 | Email: contact@flyingpixel.ro